نشست هم‌اندیشی نواب رئیس بانوان هیات‌های نابینایان و کم بینایان سراسر کشور صبح امروز به میزبانی مشهد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون نابینایان و کم بینایان، این نشست با حضور محمدرضا مظلومی رییس فدراسیون نابینایان و کم بینایان،علی اصغر هادیزاذه نایب رییس فدراسیون، فائزه توسلی سرپرست نایب رئیسی بانوان فدراسیون، سردار باقر زاده رییس هیات نابینایان و کم بینایان استان خراسان رضوی و نواب رییس بانوان هیات های نابینایان و کم بینایان استانهای سراسر کشور در سالن اجتماعات اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی در مشهد برگزار شد.
محمدرضا مظلومی رییس فدراسیون نابینایان و کم بینایان در این نشست اظهار کرد: حوزه ورزش بانوان برای ما حائز اهمیت است، سالی یک بار نواب رئیس را گرد هم جمع می‌کنیم تا با هم‌فکری مشکلات را حل کنیم.
وی افزود: بانوان در مدال آوری توان بالایی دارند پس نیازمند نگاه ویژه‌ای از سوی ما هستند، در استان‌ها با وجود کم و کاستی‌هایی که وجود دارد تلاش زیادی در راستای رشد و ارتقا ورزش صورت می‌گیرد ما انتظار داریم برای رفع موانع ایرادهای موجود را گزارش دهند.
رئیس فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان تصریح کرد: اولین هدفمان سوق دادن نابینایان به سوی ورزش است چراکه بعد قهرمانی تنها هدف ما نیست وررش کردن این قشر از اجتماع اهمیت والاتری دارد؛ در حال حاضر در رشته گلبال، شطرنج و دوومیدانی ورزشکار اعزامی به مسابقات جاکارتا داریم امیدوارم اعزام آنها و درخششان سبب ایجاد انگیزه برای دیگران باشد.
مظلومی خاطرنشان کرد: استانها باید حتی اگر شده بصورت گلخانه‌ای و متمرکز یک ورزشکار را شناسایی و در تیم ملی داشته باشند تا ظرفیت و بستر برای حضور دیگران را هموار کنند، باید از تمام توانمان در ترویج ورزش و پرورش قهرمانان بهره مند شویم؛ نواب روسا نیز باید با تعامل و مشارکت با روسای هیئت‌ها در یک راستا گام بردارند.
همچنین در این جلسه فائزه توسلی سرپرست نایب رئیس بانوان فدراسیون ورزش‌های نابینایان و کم بینایان گفت: در امر ورزش به دو بخش عمده ورزش همگانی و ورزش قهرمانی باید توجه کنیم که در این میان ورزش همگانی و پرداختن عامه مردم به ورزش، دارای اهمیتی بیشتر و دایره کاربرد وسیع‌تری در جوامع امروزی دارد؛ ورزش همگانی در جوامع با انگیزه های متفاوتی از جمله تامین سلامت جسمی و روانی، غنی سازی اوقات فراغت، گسترش روابط اجتماعی، دور شدن از زندگی ماشینی، بازگشت به طبیعت، افزایش کارآیی، زمینه سازی برای رشد ورزش قهرمانی و توصیه پزشکان مورد توجه قرار گرفته است.
وی در خصوص ورزش قهرمانی عنوان کرد: قطعا در ارتباط با ورزش قهرمانی علاوه بر افتخار آفرینی در حوزه‌های ملی و بین‌المللی کارکرد موثر دیگری نیز بر آن مرتبط است، ورزش قهرمانی و قهرمانان ملی ورزشی می‌توانند بصورت مستقیم و غیر مستقیم انگیزه عموم را برای پرداختن به امر ورزش همگانی تقویت کنند .
توسلی قهرمانان را الگوهای اخلاقی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای عامه مردم دانست و گفت: اگر اهل بصیرت باشیم حضور لاجرم نابینایان و کم بینایان ،که حدود ۱ تا ۱/۵ درصد جامعه ما را تشکیل می دهند، در جامعه به نوعی فرصت تلقی می شود. در مورد تقویت انگیزه پرداختن به ورزش همگانی، حضور نابینایان و کم بینایان در جامعه یک فرصت آشکار برای جوامع فراهم می کند.
وی با اشاره به تاثیر مثبت ورزش نابینایان در جامعه خاطرنشان کرد: اگر فردی نابینا و کم بینا با محدودیت ظاهری جسمانی و فیزیکی اصرار در پرداختن به ورزش دارد چرا افرادی که همین محدودیت ظاهری را نیز ندارند به ورزش نپردازند؟! از جنبه ای دیگر ، پرداختن نابینایان به امر ورزش همگانی منجر به استفاده بهینه و هدفمند آنان از اوقات فراغت خواهد شد و این مساله کاملا مفید و مثبت ارزیابی می گردد.
در این نشست علی اصغر هادیزاده نایب رییس فدراسیون گزارشی از فعالیت تیم های ملی نابینایان و کم بینایان کشورمان و به خصوص بانوان ملی پوش گزارشی را ارائه کرد ضمن اینکه سردار باقرزاده هم در خصوص نقش بانوان در ورزش نابینایان و کم بینایان و لزوم حمایت و توجه به این قشر تاکید نمود.















©کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به سایت فدراسیون نابینایان جمهوری اسلامی ایران می باشد.

arrow icon    arrow icon