ورزش جانبازان و معلولان ايران در 30 سال فعاليت حرفه اي خود افتخارات زيادي براي ايران کسب کرده است که
ادامه اين روند نياز به حمايت تمامي دستگاهها از جمله مجلس شوراي اسلامي دارد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون نابینایان و کم بینایان،ورزش معلولين ايران از ابتداي دوران دفاع مقدس و با تلاش برخي از جانبازان شکل گرفت که راهي نو و جديد فراروي زندگي جانبازان و حتي معلولين قرار داد.

در حال حاضر در ايران يک معلول نه تنها يک فرد گوشه گير و گوشه نشين نيست، بلکه با افتخار در جامعه زندگي مي کند و در کنار جانبازاني که هنوز هم حضورشان در ميادين قهرماني ورزش مشهود است واغلب آنها به جرگه مربيان و مديران در آمده اند، باعث غرور و افتخار ايرانيان در رويدادهاي مهم برون مرزي همچون بازي هاي پارالمپيک و پاراآسيايي مي شوند.

پارالمپيک در جهان اهميتي برابر با المپيک پيدا کرده و رقابت هاي ورزشي معلولين در تمامي کشورهاي دنيا همانند وزشکاران عادي و سالم از حساسيت و گرماي خاصي برخوردار است.

بنابراين ورزش جانباز ،معلول ،نابینا وکم بینایان ايران که در 16 رشته ورزشي در بازي هاي پارالمپيک حضور مي يابد در حالي که زنان نيز در اين رشته ها حضور فعال دارند، نياز به تشکيلاتي مستقل به نام کميته ملي پارالمپيک دارد تا هم مستقيم با نهادهاي رسمي خود ارتباط داشته باشد وهم اينکه بودجه هاي خود را از نهادي رسمي به صورت مستقيم و بدون واسطه دريافت کند.

ورزش معلولين براي افتخارآفريني بيشتر در جهان نياز به حمايت تمامي دستگاه ها از جمله مجلس شوراي اسلامي دارد. مهمترين نياز ورزش پارالمپيک ايران که در مجلس شوراي اسلامي قابل بررسي و تامين است، استقلال کميته ملي پارالمپيک است که از لحاظ قانوني و نهادهاي بين المللي اين استقلال از جهاتي ضروري به نظر مي آيد.

با توجه به اين شرايط مي توان خوشبين بود که در نهايت مجلس شوراي اسلامي با استقلال کميته ملي پارالمپيک موافقت کرده و اتفاقي بزرگ براي ورزش جانبازان و معلولان ،نابیناو کم بینایان رقم بزند.

©کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به سایت فدراسیون نابینایان جمهوری اسلامی ایران می باشد.

arrow icon    arrow icon