به گزارش روابط عمومی فدراسیون نابینایان وکم بینایان،سومین جلسه کارگروه رسانه ای کمیته برنامه ریزی فرهنگی فدراسیون های ورزشی طبق اعلام قبلی از ساعت ۱۱:۳۰ روز گذشته (یکشنبه) برگزار شد. اعضای حاضر در این نشست با مرور فعالیت های انجام شده بر تدوین تقویم جامع فرهنگی فدراسیون ها در شش ماه دوم سال تاکید کردند.
همچنین با توجه به حضور مدیران خبرگزاری های ایرنا، ایسنا و روزنامه ایرانورزشی در این جلسه اعضای حاضر خواستار حضور خبرنگاری با مسئولیت پوشش اخبار فرهنگی ورزش در این رسانه ها شدند.
سخنگوی کارگروه با بر شمردن مثال های متعدد خواستار ارائه راهکاری از سوی مدیران رسانه های حاضر در جلسه برای کاهش بداخلاقی ها بویژه مقابله با پدیده بازیکن سالاری در ورزش و توسعه فعالیت های فرهنگی در رسانه های ورزشی کشور شد.
حمید قدیمی سردبیر جدید سرویس ورزشی خبرگزاری ایرنا با قول همکاری در این زمینه گفت: مسائل فرهنگی از دغدغه های شخصی من است از این رو در مدت مسئولیت در حوزه ورزشی خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران تا حد ممکن از پرداختن به حاشیه های اخیر در ورزش خودداری کرده ایم. ما در رسانه خود ترجیح می دهیم تا به جای پرداختن صرف به حاشیه ها فعالیت های فرهنگی و اخلاقی را منتشر کنیم. اما این موضوع منوط به ارتباط پرررنگ تر مسئولان فرهنگی فدراسیون ها در تولید اخبار فرهنگی است. به هر حال رسانه ها تنها منعکس کننده فعالیت ها هستند و من شخصا در ایرنا مسئولیت دریافت و ارسال این اخبار را برعهده می‌ گیریم. آنقدر این حوزه برایم اهمیت دارد که آن را به هیچ یک از خبرنگارانم هم نمی سپارم و شخصا پیگیری خواهم کرد.
یوسف اکبری مدیر اداره اخبار ورزشی ایسنا نیز با استقبال از برگزاری این نشست بر لزوم تعامل بیشتر رسانه ها با فعالان حوزه فرهنگی تاکید کرد و گفت: اینکه در مجموعه وزارت ورزش و جوانان اراده ای برای برگزاری چنین نشست هایی با محوریت مسائل فرهنگی وجود دارد، بسیار خوشحال هستم. پرداختن به فرهنگ همت بالایی می طلبد و نیازمند تحول اساسی در این حوزه است. قطعا اصلاح ساختارهای سازمانی و برچیدن محدودیت ها می تواند به توسعه فعالیت ها در این بخش کمک کند. اما مطمئن باشید که دغدغه ما در ایسنا مسائل فرهنگی است. ما در موضوع علم ورزش پیشتاز بوده ایم و در زمینه توسعه فعالیت های فرهنگی نیز خواستار برداشتن قدم های بزرگ هستیم. به نظرم مباحث فرهنگی باید از سوی باشگاه ها بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. البته نباید انتظار داشته باشیم که در رسانه ها یک شبه فعالیت های فرهنگی انعکاس ویژه ای داشته باشد و مردم نیز از آن استقبال کنند بلکه این پروسه ای بلند مدت است. باید مسئولان فرهنگی فدراسیون ها جذابیت های حوزه اخبار فرهنگی را بالا ببرند تا انشاالله با کمک هم خمودگی سال های قبل در حوزه فرهنگ را جبران کنیم.
فرهاد طلوع کیان مدیرمسئول روزنامه ایران ورزشی نیز در این نشست با بر شمردن سه محور اصلی خاطرنشان کرد: اول اینکه همچنان حوزه فرهنگی فدراسیون ها حلقه مفقود شده است و باید مسئولان فرهنگی در فدراسیون های ورزشی پررنگ تر شوند تا فعالیت ها نتیجه بدهد. دوم در رسانه ها نیز فعلا طبقه بندی مشخصی برای فعالیت های فرهنگی وجود ندارد و ما در رسانه ها نیز باید ساختار مناسب را در این زمینه ایجاد کنیم. در آخر هم باید ببینیم فرهنگ از جنس ورزش چیست و اساسا دنبال چه هستیم. باید المان های فرهنگی را شناسایی کنیم و روجیه پهلوانی و اخلاق ورزشی را توسعه دهیم.
در این نشست که به میزبانی غلامعلی محمودزاده ریاست کارگروه در فدراسیون تیراندازی با کمان برگزار شد، فاطمه کمالی مسئول فرهنگی و روابط عمومی فدراسیون پیوند اعضا و بیماری های خاص، بهاره آب ستان مسئول فرهنگی و روابط عمومی فدراسیون نابینایان و کم بینایان، پروین گودرزی مسئول فرهنگی فدراسیون قایقرانی، علیرضا مرادی مسئول فرهنگی فدراسیون ورزش های دانشگاهی، احسان سلگی مسئول فرهنگی و روابط عمومی فدراسیون ناشنوایان، ساناز یادگاری مسئول فرهنگی و روابط عمومی فدراسیون ژیمناستیک، علیرضا مرادی مسئول فرهنگی فدراسیون کشتی ، حمید خمجانی مسئول فرهنگی و روابط عمومی فدراسیون نجات غریق و امیرداود کمالی مسئول فرهنگی و روابط عمومی، فدراسیون شنا، شیرجه و واترپلو به عنوان اعضای این کارگروه حاضر بودند.

©کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به سایت فدراسیون نابینایان جمهوری اسلامی ایران می باشد.

arrow icon    arrow icon