عضو تیم ملی دوومیدانی نابینایان و کم بینایان کشورمان گفت: کسب مدال و رفتن روی سکو در میدان پارالمپیک ۲۰۱۶ ریو اگرچه دشوار اما در دسترس است.
آرزوی بزرگي در سر دارد و مي‌خواهد در ويترين افتخارات خود عنوان بي‌نظير پارالمپيكي را نيز جا دهد. از حميد اسلامي روشندل پرافتخار دووميداني همدان سخن به ميان آورده‌ايم.
متولد ۵ ارديبهشت ماه سال ۱۳۶۶ است. 13 سال فعاليت در رشته دووميداني برايش كافي بود تا به عضويت تيم ملي كشورمان در آمده و در يك دهه فعاليت حرفه‌اي خود همراه با تيم ملي افتخارات بسياري را با پشتكار مثال‌زدني به دست آورد. از قهرماني در مسابقات جوانان جهان بگيريد تا نايب قهرماني در بازي‌هاي پارآسيايي ۲۰۱۴ اينچئون و در نهایت بزرگترین رویداد ورزشی اش سهمیه پارالمپیک 2016 ریو.
اسلامي اصلي‌ترين شانس‌ ورزش استان همدان و تنها دونده نابینای براي حضور در مسابقات پارالمپیک ۲۰۱۶ ريودوژانيروست. حميد اسلامي كه در ويترين افتخارات خود عناوين مهمي جا داده متولد سال ۱۳۶۶ میباشد. از سال ۸۱ فعاليت در ورزش را آغاز و از سال ۸۳ تا کنون عضو تيم ملي دووميداني نابينايان و كم بينايان میباشد.
وی در گفت و گوبا روابط عمومی فدراسیون نابینایان وکم بینایان افزود: خوشحالم كه در اين مدت براي كشورم عناوين زيادي در ميادين مختلف بين‌المللي كسب كرده‌ام.
اسلامی در پاسخ به این سوال که چه شد كه به رشته دووميداني رو آوردي پاسخ داد:
معلم درس حرفه وفن من مربي رشته ورزشي گلبال بود وي مرا تشويق كرد كه در گلبال فعاليت كنم و چند ماهي نيز اين ورزش را كار كردم. وقتي در گلبال مشغول تمرين بودم به من گفتند كه استعداد تو در رشته دووميداني بيشتر است و به همين دليل خيلي زود تغيير رشته داده و به اين رشته جذاب روي آوردم.و در دووميداني خيلي زود شايستگي‌هاي خود را ثابت كردم.
لذا اطمینان دارم لطف خدا بود كه در اين ورزش موفق باشم.
تنها دونده نابینای ریودوژانیرو از کشورمان ادامه داد:سال 84 به عضويت تيم ملي بخش جوانان در آمدم و همان سال در مسابقات قهرماني جوانان جهان در كشور جمهوري چك عنوان قهرماني در ماده ۸۰۰ متر را كسب كردم و اين عنوان آغاز راه دشوار من در ورزش باشد.
گويا بدشانسي‌هايي نيز در راه موفقيت تو وجود داشته است؟
مصدوميت براي ما همان بدشانسي است كه همواره در زندگي ورزشي وجود داشته و براي من نيز اين قاعده مستثني نيست. براي مثال در مسابقات آسيايي مالزي در سال 85 به‌خاطر شكستگي پا اعزام نشده و يكي از مهمترين رويدادهاي ورزشي را از دست دادم.
اسلامی که در مسابقات جهاني هميشه حرف براي گفتن داشته‌ از افتخارات جهاني خود گفت:.
سال ۹۰ در مسابقات جهاني تركيه عنوان نايب قهرماني را كسب كردم. ارديبهشت ماه 94 در مسابقات جهاني كره جنوبي سوم شدم. سال ۹۲ در امارات نيز یک مدال نقره براي كشورم به ارمغان آوردم. اميدوارم اين روند تداوم داشته باشد.
برسيم به اينچئون. حضور در بازي‌هاي پارآسيايي چگونه بود؟
كسب موفقيت در بازي‌هاي پارآسيايي ۲۰۱۴ اينچئون كره‌جنوبي يكي از بهترين اتفاقات زندگي ورزشي من بوده است. در اينچئون و در ماده هزار و ۵۰۰ متر كلاس T11 به مدال نقره دست يافتم. در ماده ۵ هزار متر هم با ثبت ركورد ٤ دقيقه و ٢١ ثانيه و ٦٢ صدم ثانيه بر سكوي دوم ايستادم و این انگیزه ای بس شگرف در من ایجاد کرد برای حضور در پارالمپیک ریو 2016
اسلامی درباره مسابقات انتخابي پارالمپيك ۲۰۱۶ ريو گفت:
اواسط اسفند ماه سال‌گذشته مسابقات قهرماني آسيا كه حكم انتخابي پارالمپيك ۲۰۱۶ ريو را داشت ودر كشور امارات برگزار شد بايد تمام تلاش خود را انجام میدادم تا نماينده‌اي شايسته براي كشورم باشم که توانستم جزء 10 نفری باشم که میتواند در رکوردگیری خرداد ماه شرکت کند که متاسفانه به دلیل وزش باد شدید 70 صدم ثانیه جهت کسب سهمیه کم آوردم و در نهایت توانستم در آخرین رکوردگیری در تیر ماه ضمن جواز حضور در پارالمپیک رکورد کم بینایان کشورمان و رکورد آسیا که دست ورزشکار چینی بود را بزنم.
اين روزها در استاديوم قدس همدان و زير نظر مهدي محمدي تمرينات خود را پيگيري مي‌كنم. همدان در ارتفاع قرار گرفته و چون مسابقات ما استقامتي است، شهر خودمان بهترين مكان براي ادامه تمرينات تا اعزام به پارالمپیک است. خدارا شکر این روزها تمرینات روند خوبی را طی می‌کند و مربی‌ام مثل همیشه سخت در تلاش است تا شاگرد خود را در بهترین وضعیت ممکن راهی یک رویداد ورزشی کند. وضعیت تمرینات و رکوردهایی که زده‌ام ایده‌آل است و مهیای حضوری شایسته در پارالمپیک هستم.
رقباي اصلي تو در ریو از چه كشورهايي هستند؟
ما به بزرگ‌ترین رویداد ورزشی دنیا اعزام می‌شویم و همه می‌دانند که بزرگان ورزش دنیا در این فستیوال دور هم جمع می شوند. همه از خوب های ورزش هستند و اگر کسی تصور این را داشته باشد که در المپیک و پارالمپیک کارش راحت است ضرر خواهد کرد. من از رقبا شناخت خوبی دارم و می‌دانم که در ریو کار سختی در پیش روست ،بهترين رقباي من دوندگانی از كشورهای کنیا(نفر اول پارالمپیک لندن) برزیل(نفر دوم در پارالمپیک لندن )و نفر سوم کشور کاناداست که هر سه رقباي سرسختي هستند.

حمايت مسئولان از ورزشكار پرافتخار و دونده نابینای کشورمان چگونه بوده است؟
از حمايت مسئولان تشكر مي‌كنم. براي حضور در مسابقات كسب سهميه پارالمپيك ۲۰۱۶ به مبلغ ۱۶ ميليون تومان نياز داشتم. معاون سياسي امنيتي استاندار همدان با رئيس فدراسيون نابينايان و كم بينايان تماس گرفت و نيمي از اين مبلغ را فدراسيون متقبل شد. 6 میلون از هزينه را هم اداره کل ورزش استان پرداخت کرد و مبلغ 2 ميليون تومان را رییس هیات تقبل نمود.

بزرگترين آرزوي ورزشي حميد اسلامي؟
بزرگترين هدف زندگي ورزشي من رفتن روي سكوي مسابقات پارالمپيك ۲۰۱۶ و اهتزاز پرچم مقدس كشورم در برزيل است. این همه سال فرد یا افراد زیادی برای من زحمت کشیدند تا بتوانم ورزشکاری شایسته برای کشورم باشم. حالا تمام نگاه‌ها به پارالمپیک 2016 است و من امیدوارم در این رویداد موفق شوم و به نوعی پاسخ الطاف همه آنهایی که برایم زحمت کشیده‌اند را بدهم. از مردم می‌خواهم برایم دعا کنند. ریو میدان بزرگی است و ما ورزشکاران با توکل بر ائمه اطهار گام به مسابقات می‌گذاریم تا با کسب نتیجه دلخواه دل مردم کشورمان را شاد کنیم. در این چند ماه تمام تلاش خود را انجام و هر راهی که نیاز بوده رفتم تا در ریو با تمام توان حاضر شوم. قطعا در روز مسابقات هم با توانی مضاعف گام به پیست می‌گذارم تا نماینده‌ای شایسته برای کشورم باشم. ورزش غیرقابل پیش‌بینی است و نمی‌توان از امروز قول مدال داد اما من قول می‌دهم برای کسب مدال از جان مایه بگذارم.

©کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به سایت فدراسیون نابینایان جمهوری اسلامی ایران می باشد.

arrow icon    arrow icon