رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان با بیان اینکه هنوز برنامه های آماده سازی این فدراسیون برای حضور در بازیهای پاراآسیایی اندونزی به طور رسمی و جدی آغاز نشده است، گفت: البته آمادگی اولیه خود برای اعزام ورزشکار در هشت رشته این بازیها را اعلام کرده ایم و منتظر جلسات تکمیلی هستیم تا مشخص شود دقیقا در چه رشته هایی و با چه تعداد سهمیه می توانیم عازم اندونزی شویم.
محمدرضا مظلومی در گفتگو با سایت کمیته ملی پارالمپیک با یادآوری اینکه بازیهای پاراآسیایی اندونزی سال ۲۰۱۸ میلادی برگزار می شود، اظهارداشت: شاید به نوعی آغاز کارهای آماده سازی برای شرکت در این بازیها زود باشد اما از همین حالا پیگیر کارهای لازم هستیم تا بدانیم در چه رشته هایی می توانیم نماینده داشته باشیم و اینکه تعداد ورزشکاران ما در هر رشته چند نفر است و کسب سهمیه چگونه انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: پیش از این پیشنهادهای خود را برای حضور در بازیهای پاراآسیایی اندونزی مطرح و با مشخص کردن هشت رشته ای که می توانیم در آن نماینده داشته باشیم، آمادگی اولیه خود را اعلام کرده ایم. اما اینکه دقیقا در چند رشته نماینده خواهیم داشت، بعد از جلسات تکمیلی که با مسئولان کمیته ملی پارالمپیک خواهیم داشت، مشخص خواهد شد.

رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان به هشت رشته مورد نظر برای اعزام ورزشکاران آنها به بازیهای پاراآسیایی آتی اشاره کرد و گفت: گلبال (آقایان و بانوان)، دو و میدانی، جودو، شنا، دوچرخه سواری دو نفره و بولینگ رشته هایی هستند که آمادگی اعزام ورزشکار در آنها را داریم. فوتبال پنج نفره هم که جزو رشته های مورد نظر است اگرچه طبق آنچه اعلام شده این رشته از فهرست رشته های این دوره از بازیهای پاراآسیایی کنار گذاشته شده است.

وی در این رابطه ادامه داد: پیگیری هایی در سطح جهانی و آسیایی در حال انجام است مبنی بر اینکه در صورت امکان فوتبال پنج نفره مجددا به فهرست بازیهای پاراآسیایی اندونزی اضافه شود. بنابراین روی این رشته و اعزام آن به اندونزی حساب کرده ایم. به هر حال فوتبال پنج نفره ایران با مدال نقره ای که در پارالمپیک ریو به دست آورد و پیش از آن مدال طلایی که در بازیهای پاراآسیایی اینچئون کسب کرد، جزو قدرت های جهان به حساب می آید.

رئیس فدراسیون نابینایان و کم بینایان تاکید کرد: به غیر از بولینگ، در دیگر رشته های مورد نظر تجربه حضور در بازیهای پاراآسیایی را داریم. بولینگ از جمله رشته هایی است که از چند دوره پیش وارد بازی‌های پاراآسیایی شد که البته ایران به خاطر ضعف امکانات و نداشتن تجهیزات لازم جهت آماده کردن حرفه ای ورزشکاران در هیچ یک از ادوار این بازی‌ها نماینده ای در این رشته نداشت اما در نظر داریم برای دوره جدید بازیهای پاراآسیایی در این رشته هم حداقل یک نماینده داشته باشیم.

مظلومی با بیان اینکه بعد از مشخص شدن تعداد رشته ها و ورزشکاران اعزامی فدراسیون نابینایان و کم بینایان به بازیهای پاراآسیایی، برنامه های آماده سازی خود را آغاز می کنیم، به برنامه های داخلی این فدراسیون اشاره و خاطر نشان کرد: به مناسبت روز دانش آموز و طی روزهای ۷ تا ۱۴ آبان ماه یک دوره رقابت های ورزشی برای استعدادیابی برگزار خواهیم کرد. رقابت های استعدادیابی بخش بانوان ۷ تا ۱۰ آبان ماه در رشته هایی مانند گلبال، دو و میدانی، شطرنج و شنا برگزار می شود و رقابت های بخش مردان نیز ۱۰ تا ۱۴ آبان ماه برگزار می شود که فوتبال پنج نفره یکی از مهم ترین آنها به حساب می آید.

©کلیه حقوق خبری و تصویری سایت متعلق به سایت فدراسیون نابینایان جمهوری اسلامی ایران می باشد.

arrow icon    arrow icon